skip to Main Content

“Hoe ziet jouw mooiste leven eruit?”

Wie ben ik

‘ Ondernemerschap, het moet in je zitten’

Danny Wilmans, een man met een passie: zijn eigen bedrijven runnen. Vol enthousiasme en doorzettingsvermogen start hij bijna negentien jaar geleden, als negentienjarige jongen, met zijn eigen schildersbedrijf Wilmans. Een gedurfde zet die, tot op de dag van vandaag goed uitpakt, want een aantal jaar en vele projecten later heeft Danny Wilmans met zijn schildersbedrijf Wilmans naam gemaakt in heel Noord-Holland.

‘We zien wel waar het schip strandt’

‘Als negentienjarige jongen, werkte ik al van jongs af aan binnen de schildersbranche. Ik woonde nog thuis en na een aantal jaar voor een baas te hebben gewerkt, ontstond bij mij het idee om voor mijzelf te beginnen. Een hele stap op die leeftijd, maar ik dacht: Wat mijn baas kan, kan ik ook. We zien wel waar het schip strandt’, vertelt Wilmans. En zo geschiedde. Op 12 juli 2001 begon Wilmans officieel met zijn eigen schildersbedrijf.

Samenwerking met zzp’ers

Inmiddels is schildersbedrijf Wilmans uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met gedegen vakmanschap en een breed scala aan kennis, waarbij perfectie de boventoon voert. ‘Mijn specialisme richt zich vooral op de particuliere markt en de monumentale zorg. Zo ben ik bijvoorbeeld gespecialiseerd in houtrot, wat ik vaak tegenkom bij monumentale panden. Naast buitenschilderwerk, verzorg ik ook schilderswerkzaamheden binnen.’ In de afgelopen jaren heeft Wilmans zijn werkgebied langzaam maar zeker uitgebreid. ‘Inmiddels is mijn werkgebied uitgebreid tot heel Noord-Holland, van Hilversum tot Den Helder’, aldus Wilmans. In de jaren na de officiële start van zijn bedrijf, gaat het Wilmans voor de wind. ‘We vervelen ons niet’, zegt hij lachend. ‘Ter ondersteuning werk ik geregeld samen met collega zzp’ers. Op die manier probeer je elkaar ook een beetje te helpen in deze economisch zware tijd.’

Altijd op zoek
‘Ik ga eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen. Ik ben namelijk niet van plan om tot mijn zestigste op een ladder te staan om muren te sauzen. Het ondernemerschap en het telkens zoeken naar nieuwe mogelijkheden, dat moet in je zitten’, aldus Wilmans. Wat het volgende project wordt? ‘Inmiddels jeukt het toch wel weer om een eigen webwinkel te beginnen’, sluit Wilmans lachend af. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op www.wilmans.nl

Schildersbedrijf Wilmans
56649408_499557110576654_3294962376775827456_o
Werkzaamheden naast het schildersbedrijf

CEO 4Match datingsite

Ook Danny heeft een prominente rol. Achter elke zakelijke partner staat een rots in de branding, waarmee het geheel in balans is. Danny beschikt over brede ervaring op uiteenlopende vlakken. Hij is een creatief, gefocust en geïnspireerd persoon. Hij is dus een man met veel verschillende kanten en niet in de laatste plaats met een hoop power!

4Match
Back To Top